Rabu, 12 Oktober 2011

Sapa yang guna iPad2?

Sape yg menggunakan ipad? Recently i bought one.....sume org ty knp tak beli galaxy tab? Sy jwb, sy mmg sgt admire dgn gadget apple.....dah biasa guna windows,android malah symbian and now want to explore new dimension yg dicipta oleh steve jobs ni....(dah meninggal pun org nya....tp i kagum dgn ideanya)
Setakat ni sgt menarik malah ipad ni sgt senang digunakan. Tak hairan la kalau gadget ni didtgkan tanpa sebarang manual, hanya usb chager nye dan booklet kecil yg tiada manual pengguna langsung!Namun kita boleh perolehi manual pengguna di web apple shj...
Software pula dikatakan semua berbayar....ada kwn sy kata yg ipad ni, everything needs money.....emmmmm bagi sy.....berbalik pada tujuan mmbeli ipad....sy cuma nak peranti yg boleh dibawa kemana2tnpa beban....utk online fb, blog, google, lagu, citer.... Dan anything for fun. Bukan utk buat keje ofis seperti yg pc or laptop buat. Telefon tak perlu sbb sy dah ada phone yg bole 3g jugak.....so ikut pada kehendaklah....so tak de prob nak dptkan software sb sy cuma main game dan internet browsing je kat ipad ni....
Tapi kalau u alls nk guna jugak utk ofis silakanlah membeli software tersebut di apps store nya ye....harga pun taklah berapa mahal....sy rasa kita semua boleh beli....
So now, apalagi yg dirGykan, tepuk dada ty selera....tapi mmgpuas hati dgn performance processornya....laju dan senyap...
Tak kenal maka tak cinta....now i tgh kagum dgn iphone5 pulak....huhu sgt best...intelligent!
Apa-apa pun just drop by and kita kongsi pengalaman k......bye!

Tiada ulasan:


Provided by All Famous Quotes

Follow my post