Jumaat, 2 Ogos 2013

Anugerah cinta terindah


Assalamualaikum, 

Sorry to long tak upload apa2 cerita.....tau kenapa? Sebab cct tak boleh tengok ipad lama2 kecuali main game aje....ni semua kerana morning sickness dan hipertension impact dari pregnancy....Alhamdulillah semuanya selamat dan pada 9 Julai 2013 lalu cct dikurniakan seorang puteri yang comel...hehe...awal 3 minggu dari due date yang sebenar...tapi semuanya ok dan sekarang cct sedang dalam tempoh berpantang 44 days...hari ni hari yang ke 25...

Kakak yang sangat excited dapat adik girl...boleh main pondok-pondok sama

Cerita tentang pengalaman melahirkan memang lah tak terkata. Tambahan pula cct dah 6 tahun tak pregnant..jadi macam bersalin anak sulung lah gayanya...tapi berkat kekuatan dan ketabahan tak boleh mengalah, baby keluar juga dengan normal delivery...walaupun ada hipertension semasa mengandung dan semasa nak bersalin pun tekanan darah di monitor 1/2 hourly..tapi berjaya juga. 

Kepada ibu2 yang bakal melahirkan, pesanan cct terus usaha dan jangan putus asa...buat sehabis baik ok! Jangan mengalah! Semoga semuanya selamat....amin






Tiada ulasan:


Provided by All Famous Quotes

Follow my post