Selasa, 9 Mac 2010

INTENSIF MENTOR KEKAYAAN DAN KEJAYAAN (IMKK) BERSAMA DR. AZIZAN OSMAN

Weekend yang lepas, saya dan 5 orang sahabat AAA Bumi Agensi telah menghadiri Intensif Mentor Kekayaan dan Kejayaan oleh Dr. Azizan Osman di Hotel Regency Kampung Baru Kuala Lumpur.


Our team

Banyak lagi ilmu yang kami dapat. Topik yang paling penting adalah :

1. Remind and Reprogramm - membersihkan minda ni dari semua perkara yang negatif...hanya think positif

2. Berfikir pantas dan bertindak pantas. "Fast action fast result"

3. Teknik Feel Good Statement (FGS) pada semua orang yang kita sayang

4. Teknik Alfa wave dengan muzik.

5. Rahsia Tarikh Lahir

6. Rahsia no phone, no plat kete dan macam2 lagi dan kaitan dgn hidup

7. Penting tentang rahsia Business Card

8. Perancangan kewangan cth tabung, pelaburan

Pendek kata memang banyak sangat. Bagi those yang akan hadir course ini, good luck dan cari lah ilmu sebanyak-banyaknye. Then for those yang dah sertai seminar ini, jangan lupa praktik kan dan kalau boleh apa yang baik itu sebarkanlah. Tapi bagi saya, saya amalkan tentang pengiraan tarikh lahir dan pada sesiapa yang nak detaile tentang tarikh lahir u all, boleh lah call/sms/emel/tinggalkan komen anda di sini. Tapi consultation akan dikenakan caj, tak mahal....Rm 10 je...

Kalau berminat, boleh hubungi saya dan saya akan berikan no akaun saya utk bank in bayaran. Saya pastikan anda akan berpuashati kerana bagi saya penting kita mengenali diri sendiri untuk mengetahui potensi dan kekuatan diri.

Akhir sekali, bila kita kenal diri sendiri bererti kita kenal pencipta iaitu Allah SWT....

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

merahbaldi@yahoo.com

hantar info perkhidmatan awak.

Tanpa Nama berkata...

sayank tahu mengenai tarikh lahir tu. sila bgtau di http://www.facebook.com/kiosk.ummiai

Tanpa Nama berkata...

Dr. Azizan mmg terbaik !!


Provided by All Famous Quotes

Follow my post